Hvad er fordelene ved den bedste mountainbike til voksne?

best electric bikes mountain
Med udviklingen af ​​teknologi har flere og flere mennesker deres egne biler, samtidig med at det bliver et alvorligt problem for miljøet. At eje din egen mountainbike specialiseret er den bedste beslutning i øjeblikket, ikke kun for miljø, men for den enkelte.
RANDRIDE mountainbike har følgende fordele, der gør dem til det bedste valg til mountain ebike:

1. Højdensitet 48V 17AH lithiumbatteri:

the best bike battery

Vores elcykel til voksne anvender den nye a + ternære lithiumbatteriteknologi, som holder volumen uændret, øger tætheden, har større kapacitet sammenlignet med andre lithiumjernfosfatbatterier, og batterilevetiden er også væsentligt forbedret.

2. Shimano 27 Speed ​​Shifting Kit:

best bike gear

RANDRIDE elcykel 27 gearskiftesæt importeret fra Shimano, gearskiftet er følsomt, og kæden er ikke tabt, pedalkraften er mindre træt end 21-gears, og hastigheden er høj til at bestige bjerge.

3. Højhastigheds 1000W børsteløs motor:

electric bike 1000w

RANDRIDE 1000W mountainbike til voksne har en krympestruktur med gevind, og den 1000W permanentmagnet højhastigheds børsteløse motor er i kontakt med det interne udstyr. Operationen når glatheden af ​​nul modstand i industrien, og hastigheden er hurtigere, og udgangseffekten er stærkere.

4. Tre køretilstande:

mountain bike electric assist

RANDRIDE mountain-el-cyklen integrerer tre tilstande af ren elektrisk og elektrisk assistance, pedal, som frit kan skiftes for at nyde forskellige køreoplevelser. Du kan lære mere om RANDRIDE voksen mountainbikes på dette link: https://randridebikes.com/collections/mountain-electric-bike


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.